|

Denizlispor'un Süper Lig primi belli oldu

1. Lig'de lider durumda bulunan Denizlispor'da yönetim, Süper Lig'e çıkılması halinde oyunculara 300'er bin TL prim dağıtılacağını duyurdu.

Yeni Şafak
12:07 - 25/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 12:27 - 25/03/2019 Pazartesi
DHA
Denizlispor 54 puanla zirvede yer alıyor.
Denizlispor 54 puanla zirvede yer alıyor.

Spor Toto 1. Lig'de bitime 8 hafta kala rakiplerinin 6 puan önünde Süper Lig potasında yer alan lider Denizlispor'da şampiyonluk primi açıklandı. Başkan Ali Çetin, büyük müjde verip Süper Lig'e çıkılması halinde oyunculara 300'er bin TL prim dağıtılacağını söyledi.

Tarihinin en büyük ödüllerinden birini belirleyen yönetimin bu haberi takımda büyük mutluluk yaşattı. Çetin, kararı yönetim kurulu ile birlikte aldıklarını, paraları adil bir şekilde dağıtacaklarını açıkladı.

"34 maç oynayan ile 8 maç oynayan aynı parayı almayacak"

Primlerin futbolcuların oynadıkları maçlara göre hesaplanacağını anlatan Ali Çetin, "Yönetim kurulu üyeleriyle yaptığımız toplantıda şampiyonluk primini 300'er bin TL olarak belirledik. Bunu eşit ve adaletli bir şekilde yapacağız. 34 maçın tamamını oynayan 300 bin TL alacak. Ancak 34 maç oynayan ile 8 maç oynayan futbolcu aynı parayı almayacak. Oynadığı maçlara göre hesaplanacak. Futbolcularımız bizleri buralara kadar getirdi, sonunu da getirecektir. Alacakları para helal olsun" dedi.


#Denizlispor
#Süper Lig
#1. Lig
5 yıl önce
default-profile-img