|

Dorukhan Toköz kalıyor Loris Karius gidiyor

Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz’ün sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkı olmadığı ve takımda kalacağı öğrenilirken, Loris Karius'un ise önümüzdeki günlerde Türkiye’den ayrılacağı bildirildi.

11:44 - 16/04/2020 Perşembe
Güncelleme: 15:28 - 16/04/2020 Perşembe
IHA
Karius, siyah-beyazlı takımdaki performansıyla büyük hayal kırıklığına neden oldu.
Karius, siyah-beyazlı takımdaki performansıyla büyük hayal kırıklığına neden oldu.

Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz’ün sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasını yönetim yalanladı. Siyah-beyazlı idareciler genç oyuncunun takımda kalacağını açıklarken, kulübü FIFA’ya şikayet eden Loris Karius’un ise önümüzdeki günlerde ayrılacağını ifade etti.

Dorukhan Toköz’ün sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkının bulunmadığı belirtildi.

Bonservisi Liverpool’da bulunan Alman file bekçisiyle önümüzdeki sezon yola devam etmeyeceğini geçtiğimiz aylarda açıklayan Beşiktaşlı idareciler, Karius’un son yaşanan gelişmelerden sonra önümüzdeki günlerde Türkiye’den ayrılacağını ifade etti.

Alman file bekçisinin 15 gün içinde Türkiye’den ayrılarak ülkesine dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş'tan Dorukhan Toköz açıklaması geldi

Beşiktaş, 23 yaşındaki futbolcusu Dorukhan Toköz’ün sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği ve bu durumu kulübe bildirdiğine yönelik çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

  • "Futbolcumuz Dorukhan Toköz’ün kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği ve bu durumu tarafımıza bildirdiğine dair basın yayın organlarında yer alan haberler doğru değildir. Profesyonel futbolcularımızdan Dorukhan Toköz’ün sözleşmesini feshettiğine dair kulübümüze ulaşmış herhangi bir evrak bulunmamaktadır. Dorukhan Toköz, teknik heyetimizin kendisine verdiği program dahilinde evinde çalışmalarına devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."
#Beşiktaş
#Dorukhan Toköz
#Loris Karius
4 yıl önce