|

Dragon Bot Yarışları'nın kazananı belli oldu

Samsun’da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında üçüncüsü yapılan Dragon Bot Yarışları’nda, Yapı Tek-Göktürk takımı birinci oldu.

Yeni Şafak
17:31 - 19/05/2015 Salı
Güncelleme: 14:33 - 19/05/2015 Salı
IHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto ve Samsun Valiliği tarafından organize edilen Dragon Bot Yarışları Samsun Limanı içinde gerçekleşti. Samsun'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dragon Bot Yarışları'na 16 kürekçi ile 1 davulcudan oluşan 30 takım katıldı. Yarışmada yaklaşık 500 kişinin mücadelesi nefes kesti. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada Yapı Tek - Göktürk takımı birinci olurken, ikinciliği Göktürk Borsan Grup takımı, üçüncülüğü Minik Kuşlar takımı, dördüncülüğü ise Çarşamba Gençlik Merkezi takımı elde etti.



Yarışlardan sonra dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödülleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt verdi.



Dragon Bot Yarışları'nın Samsun'da üçüncü kez düzenlendiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, “Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın bu tür organizasyonlara müthiş desteği var. Bundan sonra bunu size hissettirecek. Burada yarışan bütün sporcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

#Dragon Bot Yarışları
#19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı
#Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç
9 yıl önce