|

Dünya şampiyonu yeni havalimanında

Conor McGregor karşısında aldığı zaferle adını bir kez daha dünyaya duyuran ünlü Dağıstanlı dövüşçü Habib Nurmagomedov, İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetlileri tek tek selamlarken dünya şampiyonu Habib Nurmagomedov ile de sohbet etti.

Yeni Şafak
17:18 - 29/10/2018 الإثنين
Güncelleme: 18:02 - 29/10/2018 الإثنين
IHA
İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılan Khabib Nurmagomedov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tokalaştı.
İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılan Khabib Nurmagomedov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tokalaştı.

Dağıstan asıllı Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov, karma dövüş sanatlarında İrlandalı Conor McGregor’u yenerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Dünyada büyük yankı uyandıran şampiyonluğun ardından ünlü dövüşçü, İstanbul’a gelerek yeni havalimanının açılına katıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetlileri tek tek selamlarken şampiyon dövüşçü ile bir süre sohbet etti.

Zaferinin ardından Türkiye'ye teşekkür etmişti
  • Hatırlanacağı üzere Dinine ve ailesine küfür eden İrlandalı boksörü ringe sererek herkesin sevgisini kazanan Dağıstanlı Habib Nurmagomedov, kişisel Instagram hesabından Türkiye ile ilgili bir mesaj yayınlamıştı. Nurmagomedov, hesabından bir duvarda İrlandalı boksör ile maçını resmeden grafiti önünde çekilmiş fotoğrafla poz vererek "Desteğiniz için teşekkür ederim." ifadelerini kullanmıştı.




#Habib Nurmagomedov
#Conor McGregor
#Recep Tayyip Erdoğan
٪d سنوات قبل