|

Efes'i uyardılar, cevap alamayınca bakın ne yaptılar

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'e deplasmanda 91-87 yenilen son şampiyon Pınar Karşıyaka, hem namağlup unvanını hem de Justin Carter'ı kaybetti. İzmir ekibi ayrıca rakibine ilginç bir tepkide bulundu.

Yeni Şafak
13:59 - 10/11/2015 Salı
Güncelleme: 12:02 - 10/11/2015 Salı
DHA

Yeşil-Kırmızılılar, 5. haftada ilk kez mağlup olmasına rağmen liderlik koltuğunu koruyarak teselli buldu. Bu arada karşılaşmada sol ayak bileğinden sakatlanıp oyunu tamamlayamayan Justin Carter'ın, Euroleague'deki en kritik virajlardan biri haline gelen Stelmet Zielona Gora randevusunda oynayıp oynamayacağının belirsiz olduğu bildirildi.



Geçen sezon play off finalinde saf dışı bıraktığı Anadolu Efes'e Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinden sonra bu sezon ikinci kez yenilen Pınar Karşıyaka, dünkü maçta yine bir eski oyuncusunun etkili performansıyla yıkıldı. Kupa finalinde Pınar Karşıyaka'a karşı 18 sayı üreterek en değerli oyuncu seçilen Birkan'dan sonra dün de geçen sezon yeşil-kırmızılı ekipte forma giyen Diebler 14 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Hakemlere tepki gösteren antrenör Ufuk Sarıca ise, "Son hücumda Granger'ın stepsini görmediler" dedi.



Tepki gösterdiler

Pınar Karşıyaka yönetimi, son yıllarda sosyal medya hesaplarında rakip takımların sponsor isimlerini yazmayan Anadolu Efes'e yine aynı yöntemle tepki gösterdi. İstanbul temsilcisini daha önce aynı konuda uyaran Yeşil-Kırmızılılar bu uyarılardan sonuç alamayınca sosyal medya hesaplarında rakip takımın adını sadece 'Anadolu' olarak yazdı.



Yeşil-Kırmızılılar'da Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda cuma günü oynanacak Stelmet Zielona maçının biletleri yarın tam 50, öğrenci 30 TL'den satışa çıkacak.



Pınar Karşıyaka'da Anadolu Efes deplasmanında 25 sayıyla maçın en skorer ismi olan Josh Carter, Spor Toto Basketbol Ligi kariyerinde 500 sayı barajını aştı. Carter, mağlubiyetle en skorer isim olup ligde 500 sayıyı geçmesine sevinemedi

#Anadolu Efes
#Basketbol
#Pınar Karşıyaka
8 yıl önce