|

Mehmet Demirkol: Quaremsa Vida'nın elini sıkmadı

Yorumcu Mehmet Demirkol, Bayern Münih maçında kırmızı kart gören Vida'nın aldığı paranın takım içerisinde huzursuzluğa neden olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
13:39 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:10 - 22/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Vida gördüğü kırmızı kartın ardından büyük üzüntü yaşadı.
Vida gördüğü kırmızı kartın ardından büyük üzüntü yaşadı.

Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 mağlup olduğu maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demrikol çarpıcı bir iddiada bulundu.

Mücadelenin 16. dakikasında kırmızı kart gören Vida ile ilgili konuşan Demirkol, Hırvat savunmacıya verilen paranın takım içerisinde huzursuzluğa neden olduğunu ifade etti.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demrikol'un açıklamaları şöyle;

"Quaresma'nın Vida'ya nasıl baktığını gördük"
  • "Vida oyundan çıkarken Quaresma'nın nasıl baktığını ve elini nasıl uzatmadığını gördük. Quaresma 2 milyon euro kazanıyor. Bu takımı Şampiyonlar Ligi'nde buraya getiren oyunculardan biri. Yine bu oyunculardan Tosic, 1,5 milyon euro kazanıyor. Vida ise devre arasında 3,5 milyon euro maaş, 1,5 milyon euro imza parasına geldi. Zaten böyle bir rahatsızlık var. Bunu Beşiktaşlı muhabirler söylüyor ama yazamıyorlar. Ortada hesap kitap yanlışı var. 'Biz bu takımı bu duruma getirdik' diyorlardır. Bunların üzerine Vida hiç yapılmaması gereken bir şeyi yaptı, daha 16. dakikada kırmızı kart gördü."

#Beşiktaş
#Vida
#Quaresma
6 yıl önce