|

Emre Akbaba Galatasaray formalı fotoğrafın hikayesini anlattı

Galatasaray, Alanyaspor’da 3 yıllığına transfer ettiği Emre Akbaba ve daha önce anlaşmaya varılan Henry Onyekuru, Muğdat Çelik ile Yuto Nagatomo için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı taraftarların transferini merakla beklediği Emre Akbaba, gazetecilerin sorularını yanıtlarken yıllar önce çekilen Galatasaray formalı fotoğrafı için ilk kez konuştu.

Yeni Şafak
23:06 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 23:21 - 18/08/2018 Cumartesi
IHA
Emre Akbaba, yıllar önce çekilen Galatasaray formalı fotoğrafın hikayesini anlattı.
Emre Akbaba, yıllar önce çekilen Galatasaray formalı fotoğrafın hikayesini anlattı.

Galatasaray’ın 4 milyon Euro bonservis bedeliyle 3 yıllığına kadrosuna kattığı Emre Akbaba ve daha önce anlaşmaya varılan Henry Onyekuru, Muğdat Çelik, Yuto Nagatomo için Türk Telekom Stadyumu’nda toplu imza töreni gerçekleştirildi. Toplantıya oyuncuların yanı sıra Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Cengiz, “Emre Akbaba kardeşimiz zorlu bir yolun sonunda yanımızda oturuyor. Biz Emre’yi düşünüyorduk imza için fakat diğer arkadaşlarımızın da töreninin yapılmadığını gördük. Bu nedenle hep beraber aldık. Sevgili Fatih hocamız sağ olsun incelik gösterdi. Yarın zorlu maçımız var ama buna rağmen oyuncularımızı gönderdi. Ben de hocamıza taraftarlarımız adına da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“En kısa zamanda bu formayı giymek istiyorum”
  • “Gelmemde emeği olan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve hocamız Fatih Terim’e teşekkür ederim. Taraftar da bana desteğini gösterdi. Ben de bu desteği karşılıksız bırakmak istemiyorum. En kısa zamanda bu kutsal formayı giyip taraftarımıza karşılık vermek istiyorum”
Fotoğraf hangi maçta çekildi?
  • “Trabzonspor maçına gelmiştim. Sonra şampiyonluk kutlamaları olmuştu. Hoca da Fatih Terim’di. Tribünde izlerken 90 dakikanın tamamında o sahada olmanın hayalin kurdum ve o hayali yaşamamam az kaldı”

“Galatasaray’a gelmek için ısrarcı oldum"
  • “Bu iki gün benim için de yoğun geçti. Kulübümde çok konuştum. Kesinlikle Galatasaray’a gelmek istediğimi söyledim ve bunda ısrarcı oldum. O yüzden buradayım. Ben Alanya’da uzun yıllar forma giydim. İki şampiyonluk yaşadım. Ben kulübe para kazandırmak istiyordum. Burada da kupalar kazanmak istiyorum. Buradan ayrılacaksam da kulübe para kazandırarak ayrılmak istiyorum. “Fenerbahçe ve Başakşehir de çok büyük kulüpler. Onlarla da görüşmeler oldu ama benim gönlüm Galatasaray’daydı. Burada olduğum için çok mutluyum”

#Galatasaray
#Emre Akbaba
#Süper Lig
6 yıl önce