|

Emre Belözoğlu 1 yıl daha futbol oynayacak

Medipol Başakşehir, 37 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattığını yayınladığı özel bir video ile duyurdu. Tecrübeli futbolcunun gelecek sezon sonunda futbol kariyerine nokta koyması bekleniyor.

Yeni Şafak
12:06 - 25/05/2018 Cuma
Güncelleme: 12:52 - 25/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Emre Belözoğlu 2015 yılından bu yana Başakşehir forması giyiyor.
Emre Belözoğlu 2015 yılından bu yana Başakşehir forması giyiyor.

Medipol Başakşehir, futbolu bırakacağı konuşulan Emre Belözoğlu ile olan kontratını 1 yıl daha uzattı. İstanbul temsilcisi yayınladığı video ile tecrübeli futbolcunun Başakşehir'de oynamaya devam edeceğini duyurdu.

Tecrübeli futbolcunun 1 yıl daha futbol oynayıp gelecek sezonun sonunda futbol kariyerine nokta koyması bekleniyor.

  • 37 yaşındaki futbolcu, 2015 yılında Fenerbahçe'den ayrılmış ve Başakşehir'e transfer olmuştu. Emre Belözoğlu, İstanbul ekibiyle 101 maça çıkarken 14 gol atıp 20 de asist yapma başarısı gösterdi.
Emre Belözoğlu için yayınlanan video büyük ilgi gördü;


"Sezon sonunda futbolu bırakıyorum"
  • "Çok şükür 3 senedir bu kulübün gelişmesinde, yükselmesinde elimden gelen her şeyi yaptım. Son iki sezondur şampiyonluğa oynuyoruz. Büyük konuşmayım ama benim de bu son senem olacak. Kupayla biterse tadından yenmez, güzel bir taçlandırma olur. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük veya spor yöneticiliği arasında karar vereceğim. Benim, hayatımda ailem ve çocuklarım dışında motivasyon kaynağım futboldu. Gençler de bunu örnek alsın. Hak etmediğiniz bir şampiyonluğu kazanamazsınız. Her şampiyonluk hak edilmiş şampiyonluktur. Galatasaray'ı tebrik ediyorum."


#Başakşehir
#Emre Belözoğlu
#Süper Lig
6 yıl önce