|

'Emre Belözoğlu dönüyor' iddiası

Fenerbahçe'nin kariyerini Başakşehir'de sürdüren eski futbolcusu Emre Belözoğlu'yu transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe Asbaşkan Ali Yıldırım'ın Antalya'da oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Yeni Şafak
20:25 - 9/01/2018 Salı
Güncelleme: 20:29 - 9/01/2018 Salı
Diğer
Başakşehir'in kaptanlığını yapan Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye döneceği ve futbolu burada bırakabileceği konuşuluyor.
Başakşehir'in kaptanlığını yapan Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye döneceği ve futbolu burada bırakabileceği konuşuluyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kadar transferde de rekabet yaşanıyor. Arda Turan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklayan Başakşehir'de flaş bir ayrılık gündemde.

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın isteği üzerine sarı-lacivertlilerin gündemine Emre Belözoğlu geldi. Asbaşkan Ali Yıldırım, tecrübeli yıldız ile Antalya'da görüştü ve Emre ile tüm şartlarda anlaşma sağlandı.

  • Sarı-lacivertli yetkililer, Başakşehir cephesiyle görüşmelerini sürdürüyor. Turuncu-lacivertli yöneticiler bu transfere ilk görüşmede sıcak yaklaşmasa da kapıyı kapatmış değiller.


#Emre Belözoğlu
#Fenerbahçe
6 yıl önce