|

Emre Belözoğlu'ndan Abdullah Avcı açıklaması

Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu Süper Lig'de Galatasaray ve Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacakları maçlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu ayrıca teknik direktör Abdullah Avcı ile Akhisar maçında yaşadığı belirtilen gerginlik hakkında "Avcı ile aramızda bahsedilen şekilde diyalog olmadı" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
11:12 - 7/04/2017 Cuma
Güncelleme: 12:55 - 7/04/2017 Cuma
Yeni Şafak
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray, Fenerbahçe ve Abdullah Avcı sözleri...
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray, Fenerbahçe ve Abdullah Avcı sözleri...

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Başakşehir'de kaptan Emre Belözoğlu pazartesi günü oynanacak mücadele öncesi konuştu.

Tecrübeli futbolcunun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Önceliğimiz Galatasaray maçı"
  • "Galatasaray ile önemli maçımız var. Onlar için sezon istenilen gibi gitmese de değerli bir kulüp. Galatasaray ile iki maç oynadık. O maçlara hazırlandığımız gibi hazırlanacağız. 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Yenmemiz durumunda Galatasaray yarıştan uzaklaşabilir. Matematiksel olarak bakmalıyız. Kırılma maçı değil ama yerimizi sağlamlaştırmak adına bu karşılaşmaya önemli bir gözle bakıyoruz. Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi eleyerek finale çıkmak istiyoruz. Ancak şimdi önceliğimiz Galatasaray maçı."
"Avcı ile aramızda bahsedilen şekilde diyalog olmadı"

Türkiye Kupası'nda Akhisar'la oynadıkları maçta oyundan çıktıktan sonra teknik direktör Abdullah Avcı'yla problem yaşadığı yönünde çıkan haberlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Emre şöyle konuştu;

  • "Akhisar Belediyespor maçının ardından hiç beklemediğimiz bir gündem oldu, Abdullah hoca ve benimle alakalı. Abdullah hoca ile böyle bir diyalog biz zaten yaşamadık. Benim üzerimden Başakşehir Kulübü’nü yıpratmalarını istemiyorum. Bunu herkes böyle bilsin. Benim orada yardımcı hocayla bir oyuncu ile alakalı görüşü, sanki benim görüşümmüş gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bu şekilde yansıtılmaya çalışıldı. Yayıncı kuruluş da galiba bunu yanlış anladı. Abdullah hoca ile aramızda böyle bir diyalog olmadı. Üzüldüğümü ve üzüldüğümüzü ifade etmek istiyorum"




#Emre Belözoğlu
#Abdullah Avcı
7 yıl önce