|

Enes Ünal: Kolarov'a tekme atılmaz

A Milli Takım'ın genç yıldız adayı Enes Ünal, Socrates Dergisi'ne verdiği özel röportajda Manchester City'de oynadığı dönemden bahsetti. Ünal, kulübüyle çıktığı ilk sezon başı kampında Sırp savunmacı Kolarov'dan tekme yediğini ve sonrasında yaşadıklarını ilginç ifadelerle anlattı.

Yeni Şafak
17:42 - 6/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:20 - 6/11/2017 Pazartesi
Levante'ye transfer olan Enes Ünal, yeni takımındaki ilk maçta Girona'ya gol atma başarısı gösterdi.
Levante'ye transfer olan Enes Ünal, yeni takımındaki ilk maçta Girona'ya gol atma başarısı gösterdi.

A Milli Takım'ın genç futbolcusu Enes Ünal, verdiği özel röportajda Manchester City kariyerine dair bir anıdan bahsetti. Ünal, ilk sezon başı kampında Kolarov'dan tekme yediğini ve doktorluk olduğunu anlatırken Guardiola ile yaptığı konuşmayı ilk kez açıkladı.

İşte Enes Ünal'ın Socrates'e verdiği röportajdan dikkat çeken o bölüm;
  • "Manchester City'deki sezon başı kampında Kolarov, bir pozisyonda bana çok sert girmişti ama hiç tepki vermedim hareketine. Sonrasında tedavi için fizyoterapiste gittim. Orada uzanırken Guardiola geldi yanıma ve bir anısını anlatmaya başladı: "Messi senin yaşlarındaydı, Busquets antrenmanda buna bir tekme attı ve Messi hiç tepki vermedi. Hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Ama üç gün sonraki antrenmanda bu kez Messi, Busquets'e bir tekme attı ve Busquets üç hafta antrenmana çıkamadı. Mesajı aldınmı?" Orada bana bunu söyledi, göz kırptı ve gitti. Ama ben Kolarov'a tekme atmadım. Ona tekme atılmaz. Kolarov yer seni..."



FINAL | #LevanteUD 1-2 @gironafc #LevanteGirona

Levante UD (@levanteud)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Enes Ünal
#Manchester City
#Kolarov
6 yıl önce