|

Engel tanımayanlar omuz omuza verdi

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen 'Engel Yok 14' Futsal Turnuvası'nda engelli takımlar birincilik için kıyasıya mücadele ederken, açılış maçında forma giyen şöhretler karması futbol şov yaptı.

Yeni Şafak
12:52 - 25/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:55 - 25/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğrenci Spor Kulübü tarafından düzenlenen engelli takımların yarıştığı “Engel Yok” futsal turnuvası, renkli görüntülere sahne olurken, birinciliği Beşiktaş Takımı elde etti.


YTÜ Öğrenci Spor Kulübünün sosyal sorumluluk projesi olarak, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü kapalı spor salonunda düzenlenen etkinlikle katılımcılar, hem birbirleriyle mücadele ettiler, hem de engelli arkadaşlarıyla sportif ve sosyal anlamda bir arada oldular. 


Şöhretlerden futbol şov 

Açılış maçında Yıldız Teknik Üniversitesi takımı ile karşı karşıya gelen şöhretler takımı, izleyicilere adeta futbol resitali sundular. Futbol oynadıkları dönemde birinci lig kulüplerinde forma giymiş futbolculardan oluşan kadroda; Kalede Cenk Tekelioğlu (Sarıyer), Evren Turhan (Galatasaray), Sinan Demirci (Sarıyer), Kıvırcık Mustafa (Sarıyer-İETT’de oynadığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takım arkadaşı), Ümit Sanlav (Nişantaşı-YTÜ Basın Danışmanı) ve Mustafa Kocabey (Galatasaray) mücadele etti.

Skordan çok ünlü futbolcuların futbol şovunun akıllarda kaldığı mücadele şöhretler karmasının 9-6 üstünlüğü ile sona erdi.

Kalkan: Hayatı paylaşmak için engel yok

Birinciliğini Beşiktaş Engelli Takımının elde ettiği salon futbol turnuvasında eğlenceli ve sosyal etkinlikler de yapıldı. Engelli Mehteran takımı ve Engelsiz Orkestra tarafından sahnelenen müzik dinletisi ile keyifli anlar yaşandı. 

Etkinliği düzenleyen YTÜ Öğrenci Spor Kulübü Başkanı Kayahan Kalkan etkinlikle ilgili “Engeller ne fizikseldir ne de zihinseldir. Bir şeyi yapamayacağımızı düşündüğümüzde işte o zaman engelleri biz oluştururuz. Bugün gerek müzik dinletilerimizde, gerek futsal maçlarımızda buna bizzat şahit olduk. Hayatı paylaşmak için engel yok diyoruz” şeklinde konuştu.

#Yıldız Teknik Üniversitesi
#Futsal
#Turnuva
#Kayahan Kalkan
#YTÜ Öğrenci Spor Kulübü
9 yıl önce