|

Enner Valencia'nın kaçırılan kardeşi kurtarıldı: Operasyon saniye saniye görüntülendi

Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı Enner Valencia'nın kız kardeşi Erci, 17 Ağustos'ta silahlı bir grup tarafından kaçırılmıştı. Ekvador polisi, düzenlediği operasyonla Erci Valencia'yı kurtardı. Fenerbahçe Kulübü de bunun üzerine Valencia ailesi için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

13:20 - 29/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 15:27 - 29/08/2020 Cumartesi
Ekvador polisi kurtarma operasyonunun ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ekvador polisi kurtarma operasyonunun ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geçtiğimiz günlerde 8 kişilik silahlı bir grup tarafından kaçırılan Enner Valencia'nın kız kardeşi Erci Valencia, Ekvador polisinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Ekvadorlu futbolcunun kardeşinin kurtarılma anı görüntüleri de sosyal medyada büyük ses getirdi.

Fenerbahçe'den 'geçmiş olsun' mesajı

Fenerbahçe Kulübü, yeni transfer Enner Valencia'nın silahlı bir grup tarafından kaçırılan kız kardeşi Erci Valencia'nın kurtarılması nedeniyle 'geçmiş olsun' mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

  • "Fenerbahçemizin yeni transferi Enner Valencia'nın 17 Ağustos 2020 tarihinde silahlı bir grup tarafından kaçırılan kız kardeşi Erci Valencia'nın, Ekvador hükümeti ve polisi tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon sonunda kurtarıldığı bilgisini almış bulunmaktayız. Futbolcumuz Enner Valencia, kız kardeşi Erci Valencia ve Valencia ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
İşte Erci Valencia'nın kurtarılma anı;


#Fenerbahçe
#Enner Valencia
4 yıl önce