|

Erdoğan Arıkan özür diledi

Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili sözleri nedeniyle eleştiri alan Erdoğan Arıkan, açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirterek futbolseverlerden özür diledi.

Yeni Şafak
09:35 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 10:03 - 20/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Spor spikeri Erdoğan Arıkan.
Spor spikeri Erdoğan Arıkan.

TRT Spor'un tecrübeli spikeri Erdoğan Arıkan, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde bahsederken "Büyük kulüplerin küçük takımları" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözleri nedeniyle iki takım taraftarlarının tepki gösterdiği Arıkan, yanlış anlaşıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı;

"İfade şeklim yanlıştı"
  • "Cuma günü söylediklerim sosyal medyada gündem oldu. Benim yorumum, takımların şu anki durumlarıyla ilgiliydi. Biraz ironik ve çarpıcı şekilde sununca çok fazla gündeme geldi. Ancak ne kulüplerle, ne de bu kulüplerin geçmişleriyle ilgili değildi. Tamamen takımların bugünkü durumları, sahada oynayanlar ilgili değerlendirme yaptım. Bu çok başka yerlere gitti ve değişik bir algı oluştu. Söylediklerimden bir kelime farklı yerlere çekilince oluşan algı beni çok üzdü. Bu değişik algının oluşmasından dolayı üzgünüm. Bundan dolayı bütün futbolseverlerden özür diliyorum. Sanki ben bu iki takımdan birini tutan ben, başka bir takımlıymışım ve başka bir takım adına konuşuyormuşum gibi gündeme getirildi. Düşüncelerim hala aynı. İfade şeklim yanlıştı ama bunları söylemekten geri adım atmayacağım."

#Erdoğan Arıkan
#Fenerbahçe
#Galatasaray
6 yıl önce