|

Ergin Ataman: İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Transfer döneminde bütçemiz doğrultusunda sabırlı bir şekilde iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Her pozisyonda alternatifli oyuncularımız var" dedi.

Yeni Şafak
17:55 - 22/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:57 - 22/08/2016 Pazartesi
IHA
Spor
Spor

Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Arena'da yeni sezon hazırlıklarını takıma yeni katılan oyuncularla sürdürdü.



Sarı-kırmızılı kulübün başantrenörü Ergin Ataman, GSTV'ye yaptığı açıklamada, yeni bir takım oldukları ve sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;



  • "Bugün yabancı oyuncular da katıldığı için sezonun ilk antrenmanı diyebiliriz. Yeni bir takım olduk. Aslında bizi buna iten en önemli faktör transfer döneminde yaşadığımız şanssızlıklardı. Ama transfer döneminde bütçemiz doğrultusunda sabırlı bir şekilde iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Her pozisyonda alternatifli oyuncularımız var. Oyuncularımızın çoğunluğunun ciddi tecrübeleri var. Çok şey beklediğimiz yeni oyuncularımız da var. Geçen seneki şampiyonluğumuzda pay sahibi oyuncularımız da kadroda. Sonuçta derin, alternatifi bol iyi bir kadro oluşturduk. Önümüzde 5-6 haftalık hazırlık süreci var. Bu sürecin ilk 10 gününde İtalya, Moskova ve Atina'da hazırlık kampı ve 14 hazırlık maçı yapacağız. Sezona da en iyi şekilde hazırlanacağız"








#Ergin Ataman
#Galatasaray
8 yıl önce