|

Erol Bulut şampiyonluk favorisini açıkladı

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig’in 28. haftasında karşılaşacakları Medipol Başakşehir takımının şampiyonluğun en kuvvetli adayı olduğunu belirterek, “Ligin muhtemel şampiyonuyla oynayacağız, şu an gözüken o. Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye ve Galatasaray’a bakıldığında en iyi futbolu oynayan, şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir” dedi.

Yeni Şafak
15:24 - 3/04/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 15:43 - 3/04/2018 الثلاثاء
IHA
Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor 37 puanla 9. sırada yer alıyor.
Erol Bulut yönetimindeki Yeni Malatyaspor 37 puanla 9. sırada yer alıyor.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde haftalık olağan değerlendirme toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig’in 28. haftasında 6 Nisan Cuma günü oynayacakları Medipol Başakşehir maçı ve şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir”

Şampiyonluk adayının Başakşehir olduğunu söyleyen Bulut şöyle konuştu;

  • "3 buçuk sene çalıştığım bir kulüp, oranın sıfırdan bu şekle gelmesine benim de büyük katkım oldu. Takımın futbolcularını bire bir iyi tanıyorum. Oyun felsefelerini sonuçta iyi biliyorum. Tabii ki oyun felsefelerini bildiğimden dolayı bu, 'biz çıkacağız orada bu maçı kazanacağız' anlamına gelmiyor. Bu takımın bir kalitesi var. Bu takımın bu seviyeye gelmesi 3 buçuk sene aldı. Her sene üzerine koyarak giden bir ekip oldu Başakşehir. Sezon başında biliyorsunuz bende o takımın, kulübün içerisinde bulundum. Çok iyi maçlar sergiledik; Sevilla maçı olsun, Bruge maçı olsun. Fenerbahçe ile oynayan ve 3-2 galip gelen bir takım vardı. O ekibin içindeydim. Bu takım Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı yenen bir takım. O yüzden bizim açımızdan gerçekten zor bir maç olacak. İlk oynadığımız maçtan biraz daha farklı olacak. Çünkü ilk geldiğimizde 3-4 haftalık bir sürecimiz vardı burada. Şu an 27-28. haftaya gireceğiz. Takımımız daha kompakt, daha organize olmuş bir takım. Başakşehir’den iyi sonuçla döneceğimizi umut ediyorum. Ligin muhtemel şampiyonuyla oynayacağız, şu an gözüken o. Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye ve Galatasaray’a bakıldığında, en iyi futbolu oynayan, şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir.”

#Başakşehir
#Erol Bul
٪d سنوات قبل
default-profile-img