|

Ersun Yanal istifa mı edecek?

Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmasının ardından kazanamama serisini 4 haftaya çıkartan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşmadı. Trabzon yerel basını tarafından istifa edeceği iddia edilen tecrübeli teknik adamla ilgili bordo mavili kulüpten ilk bilgi geldi. Trabzonspor yönetimi, Ersun Yanal'la ilgili olumsuz bir karar almazken ilerleyen dakikalarda konuyla ilgili resmi açıklama yapılacak.

Yeni Şafak
19:08 - 27/11/2016 Pazar
Güncelleme: 19:38 - 27/11/2016 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezon başından bu yana bordo mavili taraftarların beklediği oyunu takımına oynatamadı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezon başından bu yana bordo mavili taraftarların beklediği oyunu takımına oynatamadı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 0-0'lık Gençlerbirliği beraberliğinin ardından yayıncı kuruluşa konuşmadı. Yanal'ın oynanan kötü oyundan dolayı rahatsız olduğu ve bu sebeple böyle bir karar aldığı ifade edildi.



Trabzon yerel basınında tecrübeli teknik direktörün istifa kararı aldığı iddia edilirken kulüpten konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.



Yönetim 'devam' diyor


Öte yandan Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ersun Yanal'la yola devam etme konusunda olumsuz bir karar almadıklarını aktardı.



Bordo mavililerden konuyla ilgili önümüzdeki saatlerde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor...












#Ersun Yanal
#Trabzonspor
#Süper Lig
7 yıl önce