|

Erzincan Üniversitesi'nden büyük başarı

Erzincan Üniversitesi bay ve bayan voleybol takımları Türkiye Şampiyonasında sekizli finale kaldı. Grup maçlarında büyük bir başarı gösteren Kırmızı-Siyahlılar bu kez Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Yeni Şafak
14:35 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 15:39 - 27/03/2015 Cuma
IHA

Üniversiteler Spor Ligi Voleybol Grup maçları tamamlandı. Grup maçlarında başarılı bir performans gösteren bay ve bayan voleybol takımlar, Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına kalarak Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandı. Takımların başarısını değerlendiren Voleybol Takımlar Teknik Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Eser Ağgön, en iyi 8 takım arasına kalmanın kendileri için gurur verici olduğunu belirtti. Hedeflerinin daha üst basamaklar olduğunu kaydeden Ağgön, “Bu hedefimize ulaşmak için daha fazla emek vermemiz gerekiyor. Sporcularımı gösterdiklerini fedakârlıktan dolayı kutluyorum” dedi.




Takım İdarecisi ve BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yazıcı ise, elde edilen başarının arkasında büyük emekler olduğuna vurgu yaptı. Türkiye'nin en köklü üniversiteleri ile mücadele edeceklerini söyleyen Yazıcı, “Bu üniversiteler ile yarış içerisinde olmak bizleri gururlandırıyor. Hedefimiz bu zorlu müsabakalardan kupa ile dönmektir” ifadelerini kullandı.

#erzincan üniversitesi
#voleybol
#türkiye şampiyonası
9 yıl önce