|

Eskişehirspor'da Yılmaz Vural iddiası

Teknik direktör Yücel İldiz'in istifa edeceğini açıklaması üzerine Eskişehirspor'un, gündemine Yılmaz Vural'ı aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
14:53 - 2/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:06 - 2/04/2018 Pazartesi
IHA
Yılmaz Vural'ın daha önce teknik direktörlüğü bıraktığı iddia edilmiş, tecrübeli teknik adam ise bu haberleri yalanlamıştı.
Yılmaz Vural'ın daha önce teknik direktörlüğü bıraktığı iddia edilmiş, tecrübeli teknik adam ise bu haberleri yalanlamıştı.

Spor Toto 1. Lig'de istediği sonuçları alamayarak 16. sıraya gerileyen Eskişehirspor, maddi imkansızlıkların yanında sportif başarı da elde edemiyor.

Son olarak dün Balıkesirspor'a evinde 3-1 yenilen Es-Es, son 4 maçından puan alamamış oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında istifasını vereceğini söyleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son olarak Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüşme yapacağını dile getirdi. Eğer Yücel İldiz bu görüşme sırasında istifa ederse, Eskişehirspor'un Yılmaz Vural ile temasa geçeceği öne sürüldü.

Yılmaz Vural'a soruldu
  • İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Yılmaz Vural ise Eskişehirspor'un kendisi ile irtibata geçmediğini dile getirdi. Halen takımın bir teknik direktörünün bulunduğuna işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, ortaya çıkan iddialardan yeni haberdar olduğunu ifade etti.
#Yılmaz Vural
#Eskişehirspor
6 yıl önce