|

Eto'o'yu alamayan Beşiktaş'ın rotası Bony

Antalyaspor Kulübü'nden yapılan açıklama ile Samuel Eto'o defterini kapatan Beşiktaş, rotasını eski göz ağrısı Wilfried Bony için Manchester City'e çevirdi.

Yeni Şafak
09:28 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 09:58 - 8/01/2017 Pazar
Diğer
Sezounun ilk yarısında Stoke City formasıyla 11 maça çıkan Bony 2 gol attı.
Sezounun ilk yarısında Stoke City formasıyla 11 maça çıkan Bony 2 gol attı.

Antalyaspor'un Eto'o'yu satmama kararı aldıklarını açıklaması üzerine Beşiktaş yönetimi yeni forvet arayışlarına başladı.




Son iki haftadır Akdeniz ekibi ile Kamerunlu oyuncu konusunda anlaşmaya çalışan siyah-beyazlılar, transferde son aşamaya gelmişti. İki kulüp arasında takasta kullanılacak oyuncular konusunda görüşmeler sürerken Antalyaspor Eto'oyu takımda tutma kararı aldı. Beklenmedik bu gelişme üzerine forvet oyuncusu adayları yeniden masaya yatırıldı.



Hedef yeniden Wilfried Bony

NTV Spor'da yer alan habere göre; siyah-beyazlılar sezon başında da gündeme gelen Wilfried Bony için bir kez daha Manchester City'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Yönetimin, 28 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamaya çalışacağı ifade edildi.



Stoke City'de kiralık olarak forma giyen oyuncunun sözleşmesini fesehederek farklı bir kulübe transfer olma ihtimali üzerine harekete geçen Beşiktaş'ın, İngiliz ekibiyle anlaşma zemini aradığı aktarıldı.



2015 yılında Swansea City'den 32.3 milyon euro bonservis bedeli ile Manchester City'ye transfer olan Filldişi Sahilli Wilfried Bony, şu ana dek Stoke ile çıktığı 11 maçta 2 gol kaydetti.










#Beşiktaş
#Samuel Eto'o
#Wilfired Bony
7 yıl önce