|

Everton Cenk Tosun için transfer yapıyor

Beşiktaş'tan Premier Lig takımlarından Everton'a transfer olan Cenk Tosun, ilk maçında 62 dakika sahada kalırken istediği topları alamamıştı. Hücumda etkisiz bir görüntü çizen Everton'da teknik direktör Sam Allardayce'ın milli futbolcuyu beslemek için Arsenal'den Theo Walcott'u transfer etmek istediği ve bu yüzden yönetime baskı yaptığı aktarıldı.

Yeni Şafak
16:43 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 21:01 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Theo Walcott, Arsenal'de bu sezon çıktığı 16 resmi maçta 4 gol attı, 5 de asist yapma başarısı gösterdi.
Theo Walcott, Arsenal'de bu sezon çıktığı 16 resmi maçta 4 gol attı, 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

Premier Lig takımlarından Everton, Arsenal'den Theo Walcott'un transferini bitirmek üzere. İngiliz Daily Mail'in haberine göre milli futbolcuyu gol yollarında beslemek isteyen Sam Allardayce, orta saha ve kanatlarda forma giyebilen Theo Walcott'u transferi için Everton yönetimine baskı yapıyor.

Cenk Tosun'un ilk maçında iyi oynadığını ancak istediği topları alamadığının altı çizilen haberde Sam Allardayce'ın milli futbolcuyu daha çok gol pozisyonuna sokacak oyuncuyu aradığı ve bu ismin Walcott olduğu belirtildi.

  • Dünya Kupası öncesi yeniden İngiltere Milli Takımı'na girmek isteyen Walcott da oynayabileceği bir takım olan Everton'a imza atmaya çok yakın. Walcott'un Arsenal ile 2019'a kadar sözleşmesi devam ediyor.

#Everton
#Premier Lig
#Cenk Tosun
#Walcott
6 yıl önce