|

Fatih Terim'i PFDK'ya sevk ettiren sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor maçındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Terim'in bu sevkine neden olan sözleri ortaya çıktı.

Yeni Şafak
17:27 - 19/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:47 - 19/04/2018 Perşembe
Diğer
Fatih Terim.
Fatih Terim.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında dün akşam oynadıkları Teleset Mobilya Akhisarspor maçındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.


Hürriyet'te yer alan habere göre Terim'in Gözlemci Oğuz Arıkal’ın yanına gidip önce "Ben derdimi kime anlatacağım peki? dağlara taşlara mı anlatacağım? Benim canım yanmış, sizin umrunuzda değil” dediği öğrenildi.

Gözlemcinin üstüne yürüdü
  • Terim'in daha sonra da "Bana ukalalık yapma, zaten hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin? yürü git" diyerek gözlemcinin üzerine yürüdüğü ve bu yüzden PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.


Tedbirli olarak sevk edildi
  • TFF'den yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında dün Galatasaray'ın Teleset Mobilya Akhisarspor'la oynadığı maçta "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle Terim'in, tedbirli olarak disiplin kuruluna gönderildiği belirtildi. Galatasaray Kulübü Futbol A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın da aynı sebepten tedbirli olarak PFDK'ye sevkinin gerçekleştiği kaydedildi.

#Fatih Terim
#PFDK
#Oğuz Arıkal
#Galatasaray
6 yıl önce