|

Fenerbahçe-Akhisar maçında tartışma çıkartan karar

Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan mücadelenin ikinci yarısında tartışma çıkartan bir pozisyon yaşandı. Volkan Demirel'in Cikalleshi'yi düşürmesi sonucunda penaltı kararı veren hakem Halil Umut Meler, tecrübeli kaleciye sarı kart gösterince Akhisarlı futbolcuların tepkisiyle karşılaştı.

Yeni Şafak
20:10 - 9/04/2017 Pazar
Güncelleme: 20:41 - 9/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe-Akhisar maçında bu pozisyonda penaltı kararı verilirken Volkan Demirel sarı kart gördü. (Bein Sports'tan alınmıştır)
Fenerbahçe-Akhisar maçında bu pozisyonda penaltı kararı verilirken Volkan Demirel sarı kart gördü. (Bein Sports'tan alınmıştır)

Fenerbahçe-Akhisar maçının ikinci yarısı oldukça hareketli başladı. Konuk ekip mücadelenin 50. dakikasında penaltı kazandı. Ancak bu pozisyonda kaleci Volkan Demirel'in kırmızı yerine sarı kart görmesi Akhisarlı futbolcuların tepkisine neden oldu.

Konuk ekibin futbolcuları, hakem Halil Umut Meler'e pozisyonun mutlak bir fırsat olduğu ve Volkan Demirel'in kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde itirazlarda bulunsa da genç hakemin kararı değişmedi.

  • Akhisar penaltı vuruşunu gole çevirerek maçta eşitliği sağlasa da kısa bir süre sonra Josef de Souza'nın attığı golle 2-1 geriye düştü.
İşte tartışmalara neden olan penaltı pozisyonu;


Volkan Demirel'e taraftarlardan tepki

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, yaptırdığı penaltının ardından kendi taraftarı tarafından eleştirildi. Tecrübeli file bekçisine sosyal medya üzerinden tepki mesajları atıldı.


-


-


-


-


-


#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
#Osmanlıspor
7 yıl önce