|

Fenerbahçe aradığı golcüyü Almanya'da buldu: Teklife sıcak bakıyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, golcü arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, RB Leipzig’in Güney Koreli forveti Hee-chan Hwang için teklifte bulundu. Güney Koreli oyuncu, Kim Min Jae transferinin ardından Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.

Haber Merkezi
09:11 - 18/08/2021 Çarşamba
Güncelleme: 09:28 - 18/08/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira

Fenerbahçe, Almanya Bundesliga temsilcisi RB Leipzig’in Güney Koreli forveti Hee-chan Hwang için temaslarını sıklaştırdı. Sarı-lacivertliler 25 yaşındaki Güney Koreli forvet için Leipzig kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtildi.

Teklife sıcak bakıyor

Güney Koreli forvet Hwang da Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakıyor. Kim Min Jae transferinin ardından Hwang’ın da Fenerbahçe’nin teklifine olumlu yaklaştığı belirtildi. Hee-chan Hwang, Güney Kore Milli Takımı’nda sağ kanatta oynuyor. 25 yaşındaki Güney Koreli forvet geçen sezon RB Leipzig formasıyla çıktığı 26 maçta 3 gol attı ve 3 asist kaydetti.

  • Sörloth'tan vazgeçilmedi
  • Norveçli golcü Sörloth da Fenerbahçe’de listenin ilk sırasında yer alıyor. Sarı- lacivertliler sona ana kadar Norveçli golcünün transferi için şartları zorlayacak.


#Hee-chan Hwang
#Fenerbahçe
3 yıl önce