|

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Mesut Özil bizim için çok güzel bir rüya

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son günlerde ortaya atılan Mesut Özil'in devre arasında sarı-lacivertli kulübe transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.

Haber Merkezi
14:04 - 8/12/2020 Salı
Güncelleme: 14:22 - 8/12/2020 Salı
Yeni Şafak
Mesut Özil, Arsenal'da kadro dışı kalmıştı.
Mesut Özil, Arsenal'da kadro dışı kalmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın gündüz gerçekleştirdiği antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakem hatalarından rahatsız olduklarını vurgulayan Koç, aynı zamanda Mesut Özil iddialarına da yanıt verdi.

"Türkiye'de şampiyonluklar sahada kazanılmıyor olgusu"

Hakem kararlarından çok ciddi bir standartsızlık olduğunu söyleyen Başkan Koç, "Mümkün olduğu kadar polemiklerin dışında kalmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada bizim dışımızda gelişen hadiseler bizi çekiyor. Bu sene bu işler biraz erken başladı. Türkiye'de şampiyonluklar saha içinde kazanılmıyor olgusu yerleşmiş durumda. Bu olguyu tüm futbol paydaşları olarak değiştirmeliyiz. Hakemlik zor bir meslek ama bu kadar kötü yönetmek çok daha zor" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçı katledildi"

Denizlispor maçıyla ilgili de konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Ben maçtaki pozisyonlara girmek istemiyorum ama hakemin notunu açıklasınlar. Biz de genç hakemlerin çıkmasını istiyoruz ama hakem camiasında değişik dengeler, güç odakları olduğu ifade ediliyor. Derbi hakemi baskı altında kaldı, kötü bir maç yönetti. Bu seneye iki algıyla başladık. Rıdvan Dilmen sezonu ve Fenerbahçe şampiyon olacak. Rıdvan Dilmen sezonu algısını yaratanlar her yıl sistematik şekilde bu algılara başlıyorlar" dedi.

  • "Mesut Özil bizim için güzel bir hayal"
  • Son günlerde ortaya atılan Mesut Özil'in devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarına da yanıt veren Başkan Koç, "Mesut Özil Fener Ol'dan itibaren gündeme geliyor. Mesut Özil çok iyi Fenerbahçelidir. Fenerbahçe'nin Özil'i transferinin ekonomik boyutlarını kaldırabilecek durumu yok. Bizim için gerçekleşirse güzel bir rüya olur ama gerçekleşmesi zor bir rüya" ifadelerini kullandı.

#Mesut Özil
#Fenerbahçe
#Ali Koç
3 yıl önce