|

Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş Sivasspor'a veda etti

Sivasspor ile sözleşmesi sona eren ve gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giymesi beklenen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sivassporlu taraftarlara veda etti.

Haber Merkezi
00:13 - 20/07/2020 Pazartesi
Güncelleme: 00:24 - 20/07/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Mert Hakan Yandaş bu sezon 36 maçta 10 gol ve 4 asistle oynadı.
Mert Hakan Yandaş bu sezon 36 maçta 10 gol ve 4 asistle oynadı.

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında yıldız oyuncu Mert Hakan Yandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Sivassporlu taraftarlara veda etti.

Mert Hakan Yandaş yaptığı paylaşımda, "Bugün takımımız için önemli olduğu gibi benim adıma da duygusal bir maçtı. Kazanmanın verdiği sevinç kadar bu statta Sivasspor formasıyla son kez sahaya çıkmanın burukluğunu yaşadım. 3 yıl boyunca tattığım her duyguyu çok özleyeceğim, hepinizi çok seviyorum, teşekkürler Yiğidolar" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye gidecek"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mert Hakan'ın Fenerbahçe'ye gideceğini açıkladı. Çalımbay, "Emre Kılınç, Mert Hakan ve Fatih Aksoy gidiyor. Bu futbolcular Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gidiyor. Mutlu oluyoruz, inşallah orada da çok başarılı olurlar" ifadelerini kullandı.



#Fenerbahçe
#Sivasspor
#Mert Hakan Yandaş
4 yıl önce