|

Fenerbahçe Jose Sosa'dan sonra Bakasetas'ı da bitiriyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Son olarak Jose Sosa ile 2 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Alanyaspor'un başarılı oyuncusu Bakasetas'ı da kadrosuna katmak üzere.

Haber Merkezi
10:01 - 21/08/2020 Cuma
Güncelleme: 10:16 - 21/08/2020 Cuma
Yeni Şafak
Bakasetas'ın güncel bonservis değeri Transfermarkt verilerine göre 3 milyon euro.
Bakasetas'ın güncel bonservis değeri Transfermarkt verilerine göre 3 milyon euro.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, birçok ismi kadrosuna kattı. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Mame Thiam ve Jose Sosa'yı bonservissiz bir şekilde transfer eden sarı-lacivertliler gözünü Alanyaspor'un başarılı oyuncusu Bakasetas'a çevirdi.

Yunan basınından Spor24'ün haberine göre Fenerbahçe, Bakasetas'ı kadrosuna katmaya çok yakın. Aytemiz Alanyaspor ile görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilerde, teknik direktör Erol Bulut da eski öğrencisini kadroda görmek istiyor.


"Para+takas formülü devrede"

27 yaşındaki oyuncu için Alanyaspor 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli istiyor. Fenerbahçe ise Bakasetas'ı para+takas formülüyle transfer etmek istiyor. Haberde görüşmelerin son aşamaya geldiği ve Yunan oyuncunun da sarı-lacivertli takımda forma giymek istediği iddia edildi.

  • Bakasetas, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla çıktığı 43 maçta 14 gol ve 8 asistle oynadı.
#Fenerbahçe
#Bakasetas
#Alanyaspor
#transfer
4 yıl önce