|

Fenerbahçe üç puandan fazlasını kaybetti!

Sarı-lacivertli ekip, dün akşam PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçını hem kaybetti hem de maddi zarar uğradı.

Yeni Şafak
12:04 - 3/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:19 - 3/12/2014 Çarşamba
IHA

Fenerbahçe, PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor ile dün akşam oynadığı Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında hem mağlup oldu hem de maddi zarar uğradı. Karşılaşmaya çok az sayıda seyircinin gelmesi dikkat çekerken, İsmail Kartal yönetimindeki Sarı-Lacivertliler as kadrosundan yoksun olmasına karşılık maddi zarara uğradı.


Fenerbahçe'de, dün akşam yeşil sahaya çıkan futbolculara maç başı ücreti olarak 83 bin Euro para ödendi. Ayrıca seyircinin de maça gelmemesi ve stadında masrafları da eksi haneye yazıldı. Türkiye kupasında grup maçlarında kazanan takıma 90 bin TL, berabere kalana takımlara ise 45 bin TL veriliyor. Fenerbahçe, dün akşam oynanan Kayserispor maçını kazansaydı masraflarını karşılamıyordu.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçen sezon divan kurulunda yaptığı açıklamada, "Türkiye Kupası'nda bu statü devam ederse Fenerbahçe A2 takımı sahaya çıkacak ve kaybedip kapatacak" demişti. Fenerbahçe'de futbolculara verilen Maç başı ücretler baz alındığında ve başkan Yıldırım'ın açıklamalarına göre sarı-lacivertli takım kupa maçlarında yine yedek ağırlıklı kadroyla sahada olacak.
#FENERBAHÇE
#TÜRKİYE KUPASI
#KAYSERİSPOR
#AZİZ YILDIRIM
#2014-2015 ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI STATÜSÜ
9 yıl önce