|

'Fenerbahçe yanlış yapıyor'

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Trabzon'da saldırıya uğrayan Fenerbahçe'nin maçlara çıkmama kararıyla ilgili olarak "Fenerbahçe maçlara çıkmamak kararı aldıysa talihsiz bir karar. Böyle rest çekmek yanlış" dedi.

Yeni Şafak
16:20 - 8/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:35 - 8/04/2015 Çarşamba
DHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Başkanlığı seçiminde yaptığı açıklamada yönetici Dursun Özbek'in adaylığını açıklamasını memnuniyetle karşıladı ve açık destek vererek şöyle konuştu: "Dursun Bey'in öyle bir niyeti vardı. Çok iyi yaptı. Bizim yönetimimizden böyle birinin ortaya çıkması gurur verici. Bu gayet etik birşey. Aksini iddia etmek etik değildir. Benim tanıdığım bir arkadaşım aday olursa onu da desteklemem benim görevimdir. Ben listeyle ilgili bir bilgim yok. Çünkü bu Özbek'in kabinesi olacak."



Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı ve liglerin bir hafta ertelenmesi ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: "Bu önlem için değil kamuoyunun dikkatini çekmek için yapılan bir harekettir. Çok da yerindedir. Terörist eylemlere yol verilmeyecek. Fenerbahçe maçlara çıkmamak kararı aldıysa talihsiz bir karar. Böyle rest çekmek yanlış. Faili bilinmeyen birçok cinayet var. Faillerin bulunulması için uğraşılıyor. İki tane suçluluğu kesin belli olmayan insani yargılarsanız adalet olmaz. Gerçek faillerin bulunması gerek. Ben Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dedim ama bir cevap gelmedi."



Dürüst: Aday değilim

Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst de Galatasaray Divan Başkanlığı seçiminde gazetecilerin sorularına kısa ve öz yanıtlar vererek; kesinlikle aday olmayacağını belirtip şu açıklamayı yaptı: "Bu sene seçim senesi bizler gelip oyumuzu kullanacağız sadece. Benim şimdiki düşüncem futbol takımının şampiyonluğu ve bunu gerçekleştirmek. Dursun Özbek'in adaylığı hayırlı olsun. Seçim için bütün adaylara başarılar diliyorum. Ben başkan adayı olmayı düşünmüyorum"




#galatasaray
#duygun yarsuvat
#fenerbahçe
9 yıl önce