|

Fenerbahçe'de kadro operasyonunun startı verildi

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın geri dönüşü sonrasında kadroda yapılacak değişimin startı verildi. Devre arasına kadar eldeki oyunculardan olabildiğince verim almaya çalışacak olan Aykut Kocaman, çalışmak istemediği oyuncuların listesini de bu süreç içerisinde hazırlayacak. Öte yandan başkan Aziz Yıldırım da takıma direkt katkı sağlayacak 3 futbolcunun transferini bitirmek için yöneticilere tam yetki verdi. İlk adres ise Brezilya.

Yeni Şafak
16:08 - 10/11/2017 Cuma
Güncelleme: 16:31 - 10/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe Kulübü sezon başında Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmişti. Aziz Yıldırım, Kocaman'ın imza töreninde hazır bulunmuş ve eski teknik direktörüne başarı dileklerinde bulunmuştu.
Fenerbahçe Kulübü sezon başında Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmişti. Aziz Yıldırım, Kocaman'ın imza töreninde hazır bulunmuş ve eski teknik direktörüne başarı dileklerinde bulunmuştu.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifadan geri dönüşü sonrasında sarı lacivertlilerde yapılması beklenen kadro revizyonu için start verildi. Devre arasına kadar eldeki oyunculardan yararlanabildiği kadar yararlanacak olan sarı lacivertlilerin hocası Aykut Kocaman, istemediği oyuncuların listesini de bu süre içerisinde yönetime sunacak.

Aziz Yıldırım tarzını değiştiriyor

Bu arada Aziz Yıldırım da devre arasında uzun süredir yapmadığı bir şeyi yapacak ve Aykut Kocaman'ın kadrosunu önemli isimlerle takviye etmeye çalışacak. Ocak ayında transfer yapmaya yanaşmayan bir tarzı olan Yıldırım'ın seçimi de düşünerek kritik isimlerle transfer görüşmelerinde bulunması bekleniyor.


Düşünülmeyen isimler kimler?
  • Fenerbahçe'de transferlerin yanı sıra kadroda düşünülmeyen isimlerle ilgili de kulis bilgileri gelmeye başladı. Mehmet Topal'ın ismi bu listede ciddi şekilde konuşulurken Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Van Persie ve Aatıf'ın da Kocaman'ın düşünmediği isimler arasında olduğu iddia ediliyor.

🤔Aykut Kocaman, Fenerbahçe kariyerinde 5. kez istifa edip geri döndü. #AykutKocaman #Fenerbahçe

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
6 yıl önce