|

Fenerbahçe'de Nazım Sangare antrenmanı yarıda bıraktı: Kamp kadrosu belli oldu

Fenerbahçe'de milli takımda sakatlanan Nazım Sangare, antrenmanın ilk bölümünde yer alırken ağrılarının devam etmesi nedeniyle çalışmayı yarım bıraktı.

Haber Merkezi
14:25 - 20/11/2020 Cuma
Güncelleme: 14:43 - 20/11/2020 Cuma
Yeni Şafak
Nazım Sangare Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olmuştu.
Nazım Sangare Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olmuştu.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 9. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman saat 11.00’de ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sangare antrenmanı yarıda bıraktı

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Harun Tekin’in tedavilerine devam edilirken; Sinan Gümüş ise antrenmanda yer almadı. Kemal Ademi gribal enfeksiyon; Tolga Ciğerci de adalesinde tespit edilen 2.derece yırtık nedeniyle idmana katılmadı. Milli takımda sakatlanan Nazım Sangare de antrenmanın ilk bölümünde yer alırken ağrılarının devam etmesi nedeniyle çalışmayı yarım bıraktı.

  • Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını tamamlayarak akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Ankara'ya hareket edecek.
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği maçı kamp kadrosu belli oldu:


#Fenerbahçe
#nazım sangare
#gençlerbirliği
3 yıl önce