|

Fenerbahçe'den 'Volkan Demirel' açıklaması

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel'in 23 Nisan Pazar günü oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada çarpıcı sözler saf ettiği belirtildi. Tecrübeli eldivenin "Başakşehir'in 4 attığı takıma biz fazlasını atarız" dediği iddia edildi. Bu iddia üzerine sarı-lacivertli kulüpten bir yalanlama geldi.

Yeni Şafak
10:41 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:52 - 19/04/2017 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe Kulübü, Volkan Demirel'in TT Arena'da oynanacak derbiyle ilgili takım arkadaşlarına yaptığı iddia edilen konuşmayı yalanladı.
Fenerbahçe Kulübü, Volkan Demirel'in TT Arena'da oynanacak derbiyle ilgili takım arkadaşlarına yaptığı iddia edilen konuşmayı yalanladı.

Fenerbahçeli bazı futbolcular dün sabahki idman öncesi kahvaltıda bir araya geldi. Yerli oyuncuların katıldığı, yabancılardan ise sadece Josef de Souza'nın olduğu belirtilen kahvaltıda Volkan Demirel'in Galatasaray maçı hakkında çarpıcı sözler sarf ettiği aktarıldı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel'in kahvaltıda yaptığı iddia edilen açıklamaları şöyle;

"Galatasaray'a fark atarsak efsane olur"
  • "Eğer Galatasaray'ı yenemezsek bu taraftar bizi tefe koyar. Önümüzde iki hedef var; Galatasaray'ı yenmek, Türkiye Kupası'nı kazanmak. Bu ayağımıza kadar gelen büyük bir fırsattır. Galatasaray'ı yenersek çok iyi olur, fark atarsak efsane olur."
"Başakşehir’in 4 attığı takıma biz fazlasını atarız"
  • "Başakşehir'in 4 attığı takıma biz de atarız. Fazlasını da atarız. 4 de olur, 5 te... Yeter ki onları Başakşehir'e karşı oynadıkları gibi yakalayalım. Galatasaray'ı hep yeniyoruz ama hep 6-0 konuşuluyor. Tabii ki 1-0 olsun bizim olsun ancak fırsatını bulursak da farka gidelim."
"Galatasaray maçı bizim için fırsat"
  • "Galatasaray maçı taraftara kendimizi affettirmek için büyük bir fırsat. Bu her zaman böyle olmuştur. Onlara büyük bir zafer armağan edelim. Herkes derbiye iyi konsantre olsun."
Fenerbahçe'den yalanlama

Sarı-lacivertli kulüp Volkan Demirel'in söylediği iddia edilen bu sözleri yalanladı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

  • "Bugün bazı yazılı ve internet basınında yer alan, futbolcumuz Volkan Demirel’in Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasına dair açıklamalarda bulunduğu iddia edilen haberler tüm içeriğiyle yalandır.
  • Kaptanımız Volkan Demirel’in pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasıyla ilgili herhangi bir konuşması ya da demeci olmamıştır.Bu tür masa başında uydurulan yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna duyururuz."
#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
#Galatasaray
7 yıl önce