|

Fenerbahçeli taraftarlar Lemos'a isyan etti: İki golde de hatası var

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında siyah beyazlıların yıldızı Aboubakar iki gol birden attı. Aboubakar'ın gollerinde Lemos'un kademe hataları ve Kamerunlu futbolcuyla arasında oluşan mesafe futbolseverlerin tepkisini çekti.

19:32 - 29/11/2020 Pazar
Güncelleme: 21:40 - 29/11/2020 Pazar
Yeni Şafak
Lemos Aboubakar'ı tutmakta ciddi şekilde zorlandı.
Lemos Aboubakar'ı tutmakta ciddi şekilde zorlandı.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadeleyi siyah-beyazlılar 4-3 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 4. ve 20. dakikalarda Aboubakar, 54. dakikada Necip ve 88. dakikada N'Sakala attı. Fenerbahçe'nin gollerini ise 34. dakikada Cisse ve 68. ile 90+7. dakikada penaltıdan Ozan Tufan kaydetti.

İlk yarıda Aboubakar şov yaptı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Siyah beyazlılarda Aboubakar attığı iki golle yıldızlaşırken ev sahibinde defans bölgesinde forma giyen Uruguaylı futbolcu Lemos performansıyla tepki çekti.

Aboubakar'ın attığı gollerde rahat geçilen ve Tisserand ile uyumu tartışma konusu olan Lemos için sosyal medyada olumsuz yorumlar paylaşıldı.

Rıdvan Dilmen'den ilk yarı yorumu;
  • "Erol Bulut, savunmanın en iyi oyuncusu Serdar'ı oynatmadı. Yerden ve havadan ikisinden de iyi. O yanına aldı. Lemos, olağanüstü ağır değil ama ağır. Yenilen golde lap diye geçildi Lemos, Serdar'ı geçemezsin öyle."
Sosyal medyada yapılan paylaşımlar;

#​Fenerbahçe
#Lemos
3 yıl önce