|

'Fenerbahçe'nin şike alışkanlığı var'

Galatasaray'ın 2. Başkanı, Hamdi Yasaman'a katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun ' Eski alışkanlıklar devam ediyor ' sözlerinin hatırlatılması üzerine Yasaman, ' Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var. Bu da mahkeme kararı ile sabit. ' dedi.

Yeni Şafak
10:35 - 19/05/2015 Salı
Güncelleme: 07:36 - 19/05/2015 Salı
Diğer

Galatasaray'ın 2. Başkanı Hamdi Yasaman, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanan Yasaman, Felip Melo'nun hakemler tarafından korunması iddialarına ilişkin olarak, "Melo, Galatasaraylı taraftarların sevdiği bir oyuncu. Ben hakemlerin bilerek bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Bizim de penaltılarımız verilmiyor. Eğer sezon boyunca bize kırmızı kart çıkmadıysa, fair-play ödülünü biz alırız. Federasyon da hakemlerden mutlu değil." ded.



"Prandelli'ye 5 milyon Euro..."

Yasaman, Cesare Prandelli'ye ödenecek tazminat konusuyla ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi: "Prandelli'ye 5 milyon avro ödememesi için bir hukuk süreci var. Dava bizim kürsüden, iyi bir hukukçuya verildi. O bizi savunacak. Bu tip davalarda maalesef futbolcu ve teknik direktör lehine sonuçlar çıkıyor. Bizim uygulamadığımız prosedürler var. Maalesef başkan yaoın deyince oluyor böyle şeyler."



"Fenerbahçe'nin şike alışkanlığı var"

Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmek için bazı spekülasyonlar yapıldığını söyledi. Programda, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun ' Eski alışkanlıklar devam ediyor ' sözlerinin hatırlatılması üzerine Yasaman ' Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var. Bu da mahkeme kararı ile sabit. ' dedi.



"Fenerbahçe'nin şike alışkanlığı var." sözleri üzerine Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan Abdülkerim Durmaz, "Galatasaray'ın 8-0'lık Zalad'lı maçı, Malatya'ya giden arabalar, Song'a verilen ve açıklanmayan para..." diyerek bu sözlere karşı çıktı. Yasaman ise, "Galatasaray'da şike olmaz. Ben eskisini gerçekten bilmiyorum." dedi.



Ibrahimovic konusu

Zlatan Ibrahimovic'in transfer edileceği iddialarıyla ilgili de konuşan Yasaman, "Seçim spekülasyonu olduğunu düşünüyorum. Kurumsal yapı olmadığı için böyle şeyler olabiliyor. Bir menajer geliyor, size bir şey empoze ediyor, methediyor, siz de iyi bilmediğiniz için kanıyorsunuz. Menajerlerin oyuncağı olunmuş. Ben bunu görüyorum." ifadelerini kullandı.



#hamdi yasaman
#fenerbahçe
#şike
#ıbrahimovic
9 yıl önce