|

Fenerbahçe'de tek değişiklik savunmada

Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, kadrosunu netleştirdi. Sakatlığı geçen Gökhan Gönül ile cezası sona eren Lemos bu maçta ilk 11’e dönecek.

Haber Merkezi
10:26 - 23/10/2020 Cuma
Güncelleme: 10:49 - 23/10/2020 Cuma
Yeni Şafak
Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, 5 haftada 11 puan topladı.
Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, 5 haftada 11 puan topladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor maçı ilk 11’ini büyük ölçüde belirledi. Sarı-lacivertli takımda tek değişiklik savunma hattında olacak, orta saha ve hücum hattı ise değişmeyecek.

Fenerbahçe’de Perotti ile Göztepe maçında omzunun üzerine düşen Ferdi Kadıoğlu dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen Gökhan Gönül ile cezası sona eren Lemos bu maçta ilk 11’e dönecek. Savunma dörtlüsü Gökhan-Lemos-Tisserand-Caner Erkin’den oluşacak. Erol Bulut, orta sahada değişikliğe gitmeyecek. Luiz Gustavo-Sosa-Ozan Tufan üçlüsünün performansından memnun olan başarılı teknik adam, bu üçlüyü Trabzonspor karşısında da değiştirmeyecek.

Erol Bulut, son maçtaki hücum hattında da değişiklik yapmayacak. Hücum hattında orta alanın sağında Valencia, orta alanın solunda ise Yunan oyuncu Pelkas görev yapacak. Samatta ise en ileri uçta gol silahı olacak.


#Fenerbahçe
#Erol Bulut
4 yıl önce