|

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dyshawn Pierre kimdir?

Başantrenör Igor Kokoskov'u takımın başına getiren Fenerbahçe Beko, ilk transferini yapıyor. Sarı-lacivertlilerin Sassari'den Kanadalı Dyshawn Pierre ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Peki Dyshawn Pierre, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı ve pozisyonu ne? İşte oyuncu hakkında bilinmesi gereken bütün detaylar haberimizde.

11:21 - 7/07/2020 Salı
Güncelleme: 12:01 - 7/07/2020 Salı
Dyshawn Pierre, 2 ve 3 pozisyonlarda görev alabiliyor.
Dyshawn Pierre, 2 ve 3 pozisyonlarda görev alabiliyor.

Zeljko Obradovic'in ardından takımı Igor Kokoskov'a emanet eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, sürpriz bir transfere imza atıyor. beIN Sports'un haberine göre sarı-lacivertliler, Sassari'den Kanadalı Dyshawn Pierre ile prensip anlaşmasına vardı.

Dyshawn Pierre'in başnatrenör Kokoskov'un raporu doğrultusunda istendiği öğrenildi.


Dyshawn Pierre kimdir?

  • Dyshawn Pierre, 17 Kasım 1993 tarihinde Kanada'nın Ontario kentinde doğdu. 26 yaşındaki Kanadalı basketbolcu, 2012-2016 yılları arasında Kolej Ligi'nde Dayton Flyers'te oynadı. NBA'e draft edilmeyen Pierre, Alman ekibi Löwen Braunschweig ve ardından İtalyan takımı Dinamo Sassari'ye transfer oldu. 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda oynayabilen oyuncu, 2017 yılından bu yana Sassari'de forma giyiyordu. 1.98 boyundaki Dyshawn Pierre, bu sezon görev aldığı 21 maçta 13.8 sayı, 7 ribaund ve 2.8 asist ortalamasıyla oynadı.

Dyshawn Pierre'in, Fenerbahçe'ye karşı performansı;



#Fenerbahçe Beko
#Dyshawn Pierre
4 yıl önce