|

'Fenerbahçe'yi de Galatasaraylılar kurdu'

Galatasaray'ın divan toplantısında amatör şubeler tartışılırken ilginç ve tartışma yaratacak bir iddia başkan Duygun Yarsuvat tarafından ortaya atıldı.

Yeni Şafak
16:53 - 14/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:07 - 14/01/2015 Çarşamba
DHA

Divan üyesi Oral Yılmaz, Galatasaray'ın hep enleri, ilkleri yaptığını hatta federasyonları bile Galatasaray'ın kurduğunu söyleyince toplantıyı izleyen başkan Duygun Yarsuvat, Oral Yılmaz'ın sözünde araya girdi ve "Fenerbahçe'yi de" diye seslendi. Oral Yılmaz'ın bir anlam verememesi üzerine "Fenerbahçe'yi de Galatasaraylılar kurdu" diye ikinci kez seslendiği görüldü.


Kurulda konuşan üyelerden Rasim Zaimoğlu ise şunları söyledi: 


"25 milyon Galatasaraylının isteklerini dile getirmek için söz aldım. Taraftarlarımızın en büyük isteği stat ulaşım sorununun bir an önce halledilmesi. Taraftarlarımız diyor ki, sadece taraftar olarak kalmak istemiyorum, üye olmak istiyoruz diyorlar. 25 milyon taraftarı olan bir kulübün 12 bin üyesi olur mu? 10 bin taraftarı üye yapsak her birinden 5 bin TL alsak nakit sorunumuza da katkı olur. Güçlü olmak zorundayız. Ezeli rakibimiz yola çıktı 1 milyon üye yapacağım diyor. Biz de harekete geçmeliyiz. Galatasaray'ın büyümesi üye sayımızın artması ile olacaktır. Liseli lisesiz ayrımı yapmaksızın yeni tüzükte bu tür öneride bulunulmalı." 

 
#Fenerbahçe
#Duygun Yarsuvat
#galatasaray
9 yıl önce