|

Fernandao konuştu: Saygısızlık yapmadım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, Başakşehir maçında oyundan alındığı esnadaki yavaş hareketleriyle ilgili, 'Dizim şişti ve ağrılarım vardı. Hiç kimseye saygısızlık yapmadım' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
16:50 - 15/12/2015 Salı
Güncelleme: 15:02 - 15/12/2015 Salı
IHA

Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı futbolcusu Jose Fernandao, Fenerbahçe TV'ye hem Medipol Başakşehir maçında yaşadığı sakatlığı hem de UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakipleri Lokomotif Moskova maçını değerlendirdi.



'Oyundan çıkarken hiç kimseye saygısızlık yapmadım'

Medipol Başakşehir maçında yaşadığı sakatlığa değinen Fernandao, “Medipol Başakşehir maçında dizime aldığım darbeden dolayı bir ağrı hissediyordum. Dizim o darbeden dolayı da şişti. Devam edebileceğimi düşünüyordum ama dizim o haldeyken istediklerimi yapamıyordum ve takımıma yardımcı olamıyordum. Takımıma yardımcı olamadığım için de hocamızın böyle bir karar aldığını düşünüyorum. Taraftarlarımızın şunu bilmesini istiyorum, dizimden dolayı büyük bir ağrı hissediyordum ve oyundan çıkarken hiç kimseye saygısızlık yapmadım. Dizimdeki ağrıdan dolayı gerçekten koşabilecek bir durumda değildim.


Ben, taraftarlarımızı çok seviyorum. Onlara büyük saygı duyuyorum ve onlar için sahada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir şekilde beni yanlış anlamasınlar, onlardan ricam bu. Ben hiçbir düşünceyle oyundan yavaş çıkmadım, sadece koşamadığım için yavaş çıkmak zorunda kaldım. Fenerbahçe için her zaman en iyisini vermek istiyorum. Bu maçta en iyi performansımı veremedim, çünkü dizimdeki ağrıdan dolayı. Ama bundan sonraki maçlarda Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya çalışacağım" dedi.



'Her iki maçta da galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağız'

UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'ndaki rakipleri Lokomotiv Moskova hakkında ise Brezilyalı futbolcu, "Çok iyi konsantre olmamız gereken iki karşılaşma oynayacağız. Zorlu maçlar olacak. Turu geçebilecek imkana sahibiz ama en iyi performansımızı sahaya yansıtmalıyız. İyi konsantre olmaya çalışacağız. Çok iyi hazırlanacağız. Bizim tek isteğimiz turu geçmek. Her iki maçta da galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağız" diye konuştu.



'Fenerbahçe her kulvarda zirveyi hedefler'

Geçen sezon Türkiye Kupası'nda Bursaspor forması ile final oynadığı hatırlatılan Fernandao, "Türkiye Kupası'nın zorlu bir turnuva olduğunu da biliyorum. Bu turnuvada, mücadele eden ve her şeyini sahaya koyarak oynayan takımlar var. Fenerbahçe, katıldığı her kulvarda şampiyonluğu ister ve zirveyi hedefler. Taraftarlar da kupalar ve şampiyonluklar kazanıldıkça mutlu olur. Bizim isteğimiz katıldığımız her kulvarda başarılı olmak” diye konuştu.

#fernandao
#fenerbahçe
#vitor pereira
#başakşehirspor
8 yıl önce