|

Fernandao pes etti!

Ligde ilk yarıda 6 gol atan Fernandao, geçen yılki performansını yakalamasının zor olduğunu hatırlattı; Fenerbahçe’nin kadro olarak ligin üstünde olduğunu söyledi. Brezilyalı golcü şampiyonluk için de inancını yineledi.

Yeni Şafak ve
08:50 - 17/01/2016 Pazar
Güncelleme: 08:52 - 17/01/2016 Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçeli Fernandao, sezon öncesi ortaya koyduğu hedefte geri adım attı. Sezon öncesi sözleşmeye imza atarken 23 gol sözü veren Brezilyalı yıldızın Süper Lig'de henüz 6 golü bulunuyor. Geçen sezon Bursaspor formasıyla attığı 22 golle gol kralı olan Fernandao, bu sezon aynı performansı yakalamasının zor olduğunu hatırlattı. 2016 yılına golle başladığını anımsatan Brezilyalı golcü, “Geçen seneki rakamı yakalamam çok zor ama amacım yine de gol krallığı yarışında olmak" ifadelerini kullandı.


Yeni yıla golle girmesinin kendisi üzerinde pozitif etki yaptığına dikkat çeken Fernandao, “Geçen sezonun oyun olarak üstüne çıkmaya başladım. Kendimi daha iyi hissediyorum. Devre arasında Brezilya'ya gitmek bana ayrı bir güç verdi. Kadromuz ligin çok üstünde. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olacak" açıklamasında bulundu. Gol atmayı çok sevdiğini belirten Brezilyalı yıldız, sahadaki mücadelesiyle ilgili "Kendimi bir savaşçı gibi görüyorum" yorumunu yaptı.



Kadlec'e S.Prag ilgisi


Sparta Prag, Michal Kadlec'i yakından takip ediyor. Çek kulübünün CEO'su Adam Kotalik, 'henüz anlaşmadık' derken F.Bahçe Kadlec'i bırakmak istemiyor.



Diego Ribas şoku!


F.Bahçe teknik heyeti, Eskişehir maçı öncesi Diego Ribas'tan gelen haberle sarsıldı. Giresunspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve ikinci yarıda oyundan çıkan Brezilyalı futbolcu, Eskişehirspor maçında takımını yalnız bırakacak. Sağ arka adalesinde ağrıları olan Diego'ya dün yapılan antrenmanda takımdan ayrı özel program uyguladı.



Emre Güral sürprizi


Devre arasında forvet transferi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine Eskişehirsporlu Emre Güral girdi. Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında 14 maçta 6 gol atan genç oyuncu için Eskişehirspor yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor.



Nani çok mutlu


Sezon başında M.United'dan F.Bahçe'ye transfer olan Nani'nin menajeri Federico Pastorello, Portekizli yıldızla ilgili açıklamalarda bulundu. Nani hakkında konuşan Pastorello, “Sezon başında Milan ve Juventus oldukça yakından ilgilendi. Ama Nani F.Bahçe'yi tercih etti. F.Bahçe'de futbol oynamaktan da oldukça mutlu" ifadelerini kullandı.





#Fenerbahçe
#Fernandao
#Süper Lig
8 yıl önce