|

Fernandes'ten dikkat çeken Beşiktaş itirafı

Yeni sezon öncesinde adı sıkça Beşiktaş'la anılan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, siyah-beyazlılara olası transferi hakkında ilginç bir yorumda bulundu. 32 yaşındaki futbolcu "Fikret Orman beni sevmez. Beni tekrar isteyeceğini sanmıyorum" dedi.

Yeni Şafak
09:01 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 09:35 - 17/06/2018 Pazar
Diğer
Fernandes Portekiz Milli Takımı ile birlikte Rusya'da Dünya Kupası'nda mücadele veriyor.
Fernandes Portekiz Milli Takımı ile birlikte Rusya'da Dünya Kupası'nda mücadele veriyor.

Beşiktaş'ı gündemine gelen Manuel Fernandes, siyah-beyazlıların Lokomotiv Moskova'dan bugün kazandığı parayı veremeyeceğini ayrıca başkan Fikret Orman'ın kendisini pek sevmediğini ifade ediyor.

Skorer'de yer alan habere göre Fernandes'in Rusya'da uğrak mekanı olan restorandaki arkadaşları, tecrübeli futbolcuya birkaç gün önce Türkiye'den çıkan haberleri sorduklarını ve karşılığında şu cevabı aldıklarını söyledi;

  • "Burada 4 milyon euro kazanıyorum. Beşiktaş bana bu parayı vermez. Ayrıca burada çok mutluyum. Para için gitsem, Çin'den 6 milyonluk teklif aldım. Ayrıca Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da beni sevmez. Beni tekrar alacağını ve isteyeceğini sanmıyorum. Şu an ayrılmayı düşünmüyorum. Ama Beşiktaş'ı seviyorum. Bir gün Türkiye'ye dönersem sadece Beşiktaş'ta oynarım."

#Manuel Fernandes
#Beşiktaş
6 yıl önce