|

Fikret Orman canlı yayında konuştu: Beşiktaş deneme tahtası değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza ile ilgili çok sert konuştu.

Yeni Şafak
21:02 - 27/10/2017 Cuma
Güncelleme: 21:09 - 27/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da Caner Erkin'in cezasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da Caner Erkin'in cezasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
Beşiktaş
Başkanı
Fikret Orman
,
Caner Erkin
'e verilen 6 maç men cezası ile ilgi sert açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın deneme tahtası olmadığını dile getiren Fikret Orman, siyah-beyazlıların üzerine çok yüklenildiğini belirterek, "Tahmin ediyorum hala FETÖ hala bitmedi. Beşiktaş'ın üzerinde bu denli yüklenilmesini hala anlayamıyorum." diye konuştu.
Fikret Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar
  • Caner Erkin birçok takımda oynadı. Başka takımlarda Caner'e bu yapılmadı, Beşiktaş'ta yapılıyor. Caner Erkin özür diledi. Oyuncumuz milli bir oyuncu. Cezayı abartarak veriyorlar. Oyun oynanırken kural değişmez. Bu benim değil, TFF başkanımızın lafı. Kamuoyunun lafıyla, baskısıyla ceza verilmemesi lazım.
  • Başka kulüpler site kurduruyorlar. Sosyal medyadan anamıza babamıza küfrettiriyorlar. Bunu biz de yapalım o zaman! 'Beşiktaş kollanıyor' diyorlar. Ne kollanması? Sarı kart, kırmızı karttan gözümüzü açamıyoruz. Düdüklerden oyun oynayamıyoruz.
  • Efendi Beşiktaş'ız diye uysal koyun da değiliz. Kamuoyunun tepkisine göre ceza verilecekse, biz bu işleri köpürtmesini çok iyi biliriz! Oyuncularım savcılığa çağrılıyor. Benim oyuncularım adam mı öldürmüşler, ne yapmışlar? Bu ülkede başkan başkana yumruk atıyor. Beşiktaş, deneme tahtası olarak kullanılacak bir kulüp değildir!

#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce