|

Fikret Orman'ın kesinlikle istemediği golcü

Kadroya bir forvet takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın daha önce gündeme gelen Samuel Eto için, "Onu kapıdan içeri sokmam" dediği aktarıldı.

Yeni Şafak
16:53 - 16/01/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 17:37 - 16/01/2018 الثلاثاء
Diğer
Fikret Orman'ın Eto'o'yu istemediği belirtildi.
Fikret Orman'ın Eto'o'yu istemediği belirtildi.

Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme birçok isim gelirken, Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'nun kesinlikle düşünülmediği ifade edildi.

Siyah-beyazlı kulübe yakınlığıyla bilinen Milliyet muhabiri Serdar Sarıdağ, başkan Fikret Orman'ın geçen yıl transfer döneminde yananlardan dolayı "Eto'o'yu bu kulüpten içeri sokmam" dediğini aktardı.

Sarıdağ, siyah-beyazlı takımın gündemine gelen isimlerdeki son durumu da şöyle anlattı;
"Transfer için uçak hazır vaziyette"
  • "Satın alma opsiyonlu kiralık isteniyor. Gameiro, Slimani gibi. Demba Ba mecbur kalınmadıkça alınmayacak. İmdat çekici gibi. Yönetim soğuk bakıyor. Balotelli ve Zlatan'ı başkan çok istiyordu ama sakatlık riski var. Balotelli çok iyi, formunda fakat Şenol Güneş ile Balotelli'yi aynı kareye sığdıramıyorlar. Balotelli ile görüşüldü, ancak çekince var. Benteke, Mandzukic de listede ancak mali ve teknik süzgeçten geçmesi lazım. Geriye iki isim kalıyor; Slimani ve Gameiro. Transfer için uçak hazır vaziyette. Kuzeye mi yoksa güneye mi gider. Ya İngiltere'ye ya İspanya'ya gider. İkisinden biri olsun."
#Beşiktaş
#Samuel Eto'o
#Fikret Orman
٪d سنوات قبل