|

Fırtına’nın hocası haftaya belli oluyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu, sonuç ve ekonomik olarak kulübe katkı sağlayacak kadro oluşturup taraftarı mutlu etmek istediklerini söyleyerek, “Trabzonspor’da geçmişte hizmet etmiş, çalışmış hoca ve futbolcu olarak bulunmuş kişilerden olmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/05/2018 Friday
Güncelleme: 01:49 - 25/05/2018 Friday
Yeni Şafak
Trabzonspor, oyuncuları Burak, Sosa ve Kucka hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu
Trabzonspor, oyuncuları Burak, Sosa ve Kucka hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulübün ekonomik durumu, gelecek planlaması, oyuncular ve teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un öncelikli konusunun şu anda ekonomi olduğunu anlatan Hacısalihoğlu, “Bu noktada Trabzonspor’un büyük zorluklar yaşadığını, sıkıntılar çektiğini tüm kamuoyu biliyor. Borçlarda yapılanmaya gidilecek, belki maliyetli giderlerde kısıntı yapılacak, oyuncu sayısı ve ödemelerinde bir tasarruf düşünülecek. Sonuç olarak her şey ekonomik düzenlemeye göre yapılacak. Bu bizim bir düşüncemiz, politikamız değil. Sonuç ve ekonomik olarak Trabzonspor’a katkı sağlayacak kadroyu oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

GELECEK ÇALIŞTIRICI CAMİAYI TANIMALI

Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un geçmişini bilen, geleceğini planlayan, düşünen, bir teknik direktörün çok daha fazla katkı sağlayacağını söyleyerek şöyle konuştu: “Trabzonspor’da geçmişte hizmet etmiş, çalışmış, hoca ve futbolcu olarak bulunmuş kişilerden olmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz. Bizim düşündüğümüz teknik adamların bu zorlu serüvene bizimle birlikte çıkmayı arzu etmesi lazım. Trabzonspor önümüzdeki haftaya yeni teknik adamıyla başlar. Düşüncemiz bu yönde.”

Burak ve Sosa kampta olacak

Trabzonspor, oyuncuları Burak, Sosa ve Kucka hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde basın yayın kuruluşlarında Burak Yılmaz, Jose Ernesto Sosa ve Juraj Kucka olmak üzere futbolcularımızın isimleri gündeme getirilerek takımdan gönderileceği veya ayrılacakları yönünde birtakım haberler yayınlanmaktadır. Bu tarz haberleri yapanlara öncelikle hatırlatmak isteriz ki bu futbolcular kulübümüzün sözleşmeli oyuncularıdır ve kamp kadromuzda yer alacaklardır. Haliyle oyuncularımıza ilişkin ‘gidiyor, gönderiliyor’ şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzonspor bugüne kadar kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncularla ilgili görüşmeleri muhatap kulüplerle sürdürmüştür. Bu davranışı ilke edinen kulübümüz aynı yaklaşımı oyuncularımıza talip olan kulüplerden de beklemektedir.


Diagne’den Trabzonspor paylaşımı

Kasımpaşa’nın devre arasında Çin ekibi Tianjin Teda’dan kiraladığı Diagne, Trabzonspor formasıyla fotoğraf paylaştı. Bordo-mavili taraftarlar, yaptıkları yorumlarla Senegalli futbolcuya transferini sordu. Diagne, sezonun ikinci yarısında Süper Lig’de çıktığı 17 maçta 12 gol atarken 2 de asist yaptı.

#Trabzonspor
#Süper lig
6 years ago