|

Fırtına'da forvete 3 aday: İşte Trabzonspor'un gündemindeki golcüler

Yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarına da devam eden Trabzonspor, forvet bölgesine takviye için görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili yöneticiler, listelerinde bulunan Grejohn Kyei, William Jose ve Artem Dovbyk ile temaslarını sıklaştırdı.

Haber Merkezi
09:15 - 27/07/2021 вторник
Güncelleme: 09:18 - 27/07/2021 вторник
Yeni Şafak
Willian Jose Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyordu.
Willian Jose Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyordu.

Forvet bölgesi transferinde tamamen eski oyuncuları Alexander Sörloth’tan gelecek habere kilitlenen Trabzonspor, alternatif isim arayışlarına da devam ediyor. Bordo-mavili yöneticiler, listelerinde bulunan Fransız oyuncu Grejohn Kyei, Brezilyalı futbolcu William Jose ve Ukraynalı forvet Artem Dovbyk ile görüşmelerini sürdürüyor.

Myei için ilk görüşme yapıldı

Geçen sezon İsviçre ekibi Servette’de gösterdiği performans ile adeta göz kamaştıran Ganalı asıllı Fransız futbolcu Kyei için girişimde bulunan Karadeniz ekibi ilk görüşmeden olumlu ayrıldı.

Öte yandan 25 yaşındaki golcü için Trabzonspor’un dışında Fransa Ligi ekiplerinden St. Etienne, Sochaux ve Marsilya’nın da ilgilendiği öğrenildi.


Willian Jose için görüşmeler başladı

Forvet transferi için arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Brezilyalı golcü Willian Jose için Real Sociedad için de harekete geçti. Bordo-mavili takım, 29 yaşındaki Brezilyalı forvet için kulübü Real Sociedad ile görüşmelere başladı.

Willian Jose daha önce Beşiktaş ile görüşmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı.


Teknik ekipten Artem Dovbyk'a olumlu rapor

Trabzonspor yönetimi, forvet hattı için transfer listesinde yer alan Ukraynalı forvet Artem Dovbyk için de resmi işlemleri başlatıyor.

Teknik ekip ve futbolcu izleme komitesinin hakkında olumlu rapor verdiği 24 yaşındaki santrfor için bir teklif paketi hazırlayan bordo-mavililerin, SK Dnipro-1 Kulübü’ne başvuruda bulunacağı öğrenildi.


#Trabzonspor
#Grejohn Kyei
#William Jose
#Artem Dovbyk
3 лет назад