|

Galatasaray-Fenerbahçe: 2-2

Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Lig'in 11. haftasında Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelede 2-0 geriye düşen sarı-lacivertliler maçı 2-2'ye getirdi ve ezeli rakipler puanları paylaştı. Son düdüğünün ardından iki takım futbolcuları saha içerisinde birbirlerine girdi. Maç sonu yaşanan olaylar nedeniyle 3 futbolcuya kırmızı kart çıktı.

Haber Merkezi
22:54 - 2/11/2018 Cuma
Güncelleme: 13:33 - 3/11/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Derbide sahanın ortasında iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.
Derbide sahanın ortasında iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maç 2-2 beraberlikle sona erdi. Galatasaray'ın gollerini 31. dakikada Donk ve 49'da Linnes attı. Sarı-lacivertlilere beraberliği getiren golleri ise 66. dakikada penaltıdan Valbuena ve 72'de Jailson kaydetti.

Maç sonu kavga çıktı

Hakem Fırat Aydınus'un maçın son düdüğünü çaldığı anda saha bir anda karıştı. İki takım futbolcuları arasında sahanın ortasında ciddi kavga yaşandı.


Yaşanan olaylar nedeniyle uzun süre VAR incelemesi yapıldı. Galatasaray'dan Ndiaye ile Fenerbahçe'den Jailson ve Soldado kırmızı kart gördü.


Tribün de karıştı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin sona ermesinin ardından sahanın yanı sıra sarı-kırmızılı tribünlerde de kavga çıktı. Kale arkası tribününde başlayan kavgaya çevik kuvvet ekipleri müdahale ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar polislere yabancı madde attı. Polis ekipleri tarafından kavgaya karışan taraftarlar ise gözaltına alındı.


#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Süper Lig
5 yıl önce