|

Galatasaray taraftarını kızdırdı!

Almanya'ya tedavi olmaya giden ve sakatlığı nedeniyle Galatasaray'ın devre arası çalışmalarına katılmayan Lukas Podolski'nin halı sahada maça çıkması, sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük tepki topladı.

Yeni Şafak
16:07 - 12/01/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 16:17 - 12/01/2016 الثلاثاء
DHA

Kasındaki yırtık nedeniyle tedavi olmak için ülkesi Almanya'ya giden ve FC Köln'ün fizyoterapisti Klüus Maier tarafından tedavi edilen Podolski'nin, Gummersbach kentinde düzenlenen ve geliri kendisine ait vakfa aktarılacak Sparhandy Cup isimli futbol turnuvasına katılması büyük tepki gördü.






Alman yıldızın, turnuvadaki gösteri maçında kalecilik yaptığı iddia edilirken, Podolski ise twitter hesabından yaptığı açıklamada sahaya çıkmadığını belirterek, "İyilik için 100 bin euro. Maalesef sahada olup destek veremesem de harika bir gündü. Teşekkürler" ifadesini kullandı ancak Podoloski'nin saha içinde mücadele ederken görüldüğü fotoğrafları internette paylaşıldı.



Bu haberler üzerine Podolski sorumsuzca davrandığı ve kendisini riske attığını belirtilerek, sosyal medya hesaplarından büyük tepki topladı.

#lukas podolski
#sosyal medya
#galatasaray
#sakatlık
٪d سنوات قبل