|

Galatasaray ve Başakşehir aynı kaleciyi istiyor

TFF 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, Galatasaray ve Başakşehir'in genç kalecileri Altay Bayındır'la ilgilendiklerini açıkladı.

Yeni Şafak
14:30 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 14:41 - 1/12/2017 Cuma
AA
Altay Bayındır bu sezon Ankaragücü formasıyla çıktığı 4 maçta kalesinde 4 gol gördü. Genç kaleci, 1 maçta kalesini gole kapamayı başardı.
Altay Bayındır bu sezon Ankaragücü formasıyla çıktığı 4 maçta kalesinde 4 gol gördü. Genç kaleci, 1 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

Mehmet Yiğiner, Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in 19 yaşındaki Altay Bayındır'la ilgilendiğini ancak genç file bekçisini satmak istemediklerini ifade etti.

Altay'ın yetenekli olduğunu ve kısa sürede çok yol aldığını belirten Yiğiner, "Altay, 4-5 yıldır bizimle çalışıyor. Çok yol katetti. İlk geldiğinde ufak boylu, çelimsiz, zayıf bir şeydi ama şimdi kapıdan sığmıyor. Kendini çok geliştirdi. İnşallah Türk futboluna kazandırdığımız bir arkadaşımız olur" dedi.

"Menajerler aracılığıyla geldiler"

Menajerler aracılığıyla Altay için sarı-lacivertli kulübe gelenler olduğunu dile getiren Yiğiner, şu ifadeleri kullandı;

  • "Şu an kalecimizi veremeyeceğimizi söylüyoruz ama uygun bir bedel verirlerse onu da sezon sonunda gönderebiliriz. Kalecimiz Altay için menajerler aracılığıyla Galatasaray ve Medipol Başakşehir geldi. Kalecimiz Korcan sakatlanabiliyor. Bu nedenle şimdi bu konulara girmek, takımın düzenini, ahengini bozmak istemiyoruz. Biz sadece bu ligden play-off'suz çıkmak ve ait olduğumuz yere gitmek istiyoruz."

#Ankaragücü
#Galatasasray
#Başakşehir
#Altay Bayındır
6 yıl önce