|

Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı

Finansal Fair Play Komitesi'yle 9 Mart'ta yapılacak görüşmeler öncesi elini kuvvetlendirmek isteyen Mustafa Cengiz yönetimi, mali sıkıntıya rağmen ocak ayında ödediği 4 aylık transfer taksitlerinin ilk bölümünün ardından dün de 5 milyon euroluk ikinci bölümü yatırdı.

Yeni Şafak
11:45 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 11:54 - 2/03/2018 Cuma
Diğer
Galatasaray ligde topladığı 47 puanla averajla Başakşehir'in önünde lider konumda.
Galatasaray ligde topladığı 47 puanla averajla Başakşehir'in önünde lider konumda.

Galatasaray yönetimi, UEFA ile 9 Mart'ta yapılacak toplantı öncesinde önemli bir adım atarak, alacaklarının büyük bir bölümü olan 5 milyoneuroyu dün futbolcuların banka hesaplarına yatırdı.

Habertürk'te yer alan habere göre geçtiğimiz ay oyuncuların geriden gelen 4 aylık transfer taksitlerinin ilk bölümünü yatıran Mustafa Cengiz yönetimi, dün de 5 milyon euroluk ikinci bir bölümü ödeyip futbolculara olan borçlarının önemli bir kısmını kapatmış oldu.

Motivasyon yükseldi
  • Yapılan bu ödemeyle, UEFA Finansal Fair Play Komitesi ile yapılacak toplantı öncesinde problem olabilecek önemli bir sıkıntıyı gideren yönetim, Karabük deplasmanı öncesinde de takım üzerinde adeta bir moral dopingi yaptı. Florya'da yüzleri güldüren bu gelişmeyle şampiyonluk yarışında oyuncuların motivasyonu da katlandı.
Personele de ödeme yapılıyor

Bir yandan birikmiş borçları ödemeye, diğer yandan da yeni mali kaynaklar oluşturmaya çalışan yönetimin, kulüp personelinin mart ayı maaşlarını da bir hafta içinde ödeyeceği öğrenildi.

#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
6 yıl önce