|

Galatasaray'da antrenör Sedat İncesu istifa etti

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten de konuya ilişkin açıklama geldi.

Yeni Şafak
14:46 - 22/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:25 - 22/11/2018 Perşembe
Diğer
Sedat İncesu, sarı-kırmızılı takım ile Türkiye ve dünyada birçok başarıya imza atmıştı.
Sedat İncesu, sarı-kırmızılı takım ile Türkiye ve dünyada birçok başarıya imza atmıştı.

Dünyanın en başarılı ekiplerinden olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda başantrenör Sedat İncesu istifa ettiğini açıkladı.

Fanatik'e konuşan İncesu, "Artık bu kadar dayanabildim. Bizi Avrupa'ya göndermemek için elinden geleni yapanlar sonunda kazandı. Aylardır bir kuruş almadım. Şu an Florya'dan evime yürüyerek gidiyorum. Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler. Çocuğumun kumbarasındaki parasını alıyorum" ifadelerini kullandı.

  • Öte yandan deneyimli koç, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "Bitti" ifadesini kullandı.
Galatasaray'dan yalanlama

Galatasaray Kulübü, yaptığı açıklama ile Sedat İncesu'nun basına yansıyan açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

  • Tekerlekli Basketbol Takımımızın antrenörü Sedat İncesu, bir gazeteye verdiği demeçte, "…aylardır bir kuruş almadım…evime yürüyerek gidiyorum…" gibi ifadeler kullanmıştır.
  • Camiamızı bilgilendirmek zorunlu hale geldiği için aşağıdaki açıklamayı yapmak gereği doğmuştur. Gerek Sayın Sedat İncesu gerekse Tekerlekli Basketbol Takımımız oyuncularına maaşları zamanında ödenmektedir.
  • Kulübümüzün Sedat İncesu’ya hiçbir maaş borcu yoktur. Bu zor günlerde, Kulübümüz üstüne oynanan oyunlara karşı Camiamızın ihtiyatla yaklaşması ve teyakkuz halinde olması gerekmektedir. Durumu kamuoyunun bilgisine sunarız.


#Sedat İncesu
#Galatasaray
5 yıl önce