|

Galatasaray'da kritik zirve: Arda Turan dosyası yeniden açıldı

Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşen toplantıda, yıldız oyuncunun dönüşü görüşüldü. Teknik heyet Arda Turan'ın yeniden Galatasaray’a dönmesi konusunun yönetim tarafından tekrar değerlendirilmesini talep etti. Sarı-kırmızılı yönetimin Arda konusundaki kararını çok geçmeden vermesi bekleniyor.

09:56 - 24/07/2020 Friday
Güncelleme: 10:24 - 24/07/2020 Friday
Yeni Şafak
Arda Turan son olarak Başakşehir'de forma giydi.
Arda Turan son olarak Başakşehir'de forma giydi.

Galatasaray’a tekrar dönmesi adeta yılan hikayesine dönen Arda Turan konusu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki yöneticiler ile teknik heyet arasında gerçekleşen toplantıda görüşüldü. Zirvede Arda’yı yeni sezonda kadrosunda görmek isteyen teknik heyet, yönetimden konunun tekrar değerlendirilmesini talep etti.

Sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü şu dönemde kulüp işleriyle de ilgilenen Başkan Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, yönetim kurulu üyesi Kaan Kançal ve teknik heyetle bir araya geldi. Toplantıda geride kalan sezonun değerlendirmesi ve yeni sezon hazırlıkları görüşülürken, teknik heyet Arda Turan’ı takımda görmek istediğini başkan Mustafa Cengiz ve yönetimine iletti. Görüşmede yönetim bu konunun yeniden değerlendirileceğini ifade etti.

  • Ne olmuştu?
  • Arda Turan nedeniyle geçtiğimiz devre arası transfer döneminde yönetim ile teknik heyet görüş ayrılığı yaşamıştı. O dönem taraftarlar arasında Arda’nın gelmesine sıcak bakmayan kişilerin çoğunlukta olduğunu gören Başkan Mustafa Cengiz, camiasının sesine kulak vererek bu transferin gerçekleşmesini engellemişti. Ancak hem yabancı kuralının daralıyor olması hem de taraftarların çoğunun fikir değiştirmesi, Galatasaray yönetiminin bu konudaki tavrını değiştirmeye başladı.

#Galatasaray
#Arda Turan
4 years ago